Trainingen

Trainingen

Het trainingsschema kan u raadplegen op de betreffende pagina van de website. Het schema wordt aangepast tijdens het verloop van het seizoen: voorbereiding - competitie - afsluiting.

De club is verantwoordelijk voor de goede organisatie van de trainingen. Daarom zoekt Groenendaal een gemotiveerde trainer voor elke ploeg. Van de spelers wordt verwacht dat ze op alle trainingen aanwezig zijn.
We vragen om tijdig te verwittigen bij afwezigheid. Dit maakt het voorbereiden van de trainingen makkelijker en laat een betere opvolging toe.

Spelers die dikwijls niet komen trainen en spelers die niet verwittigen bij afwezigheid zullen minder speelkansen krijgen (of zelfs geen!).

De trainingen starten op het aangeduide uur. Alle spelers moeten op tijd komen.
Tijdens de training verwacht de trainer van alle deelnemers de nodige inzet en concentratie. Iedere opdracht dient met de glimlach uitgevoerd.
Op het einde van de training vraagt de trainer hulp van de spelers om het gebruikte materiaal mee op te ruimen. Samen is dit snel gedaan.

Wanneer de training wordt afgelast door de slechte weersomstandigheden of de staat van de terreinen, dan verneem je dit van het bestuur via een email.
De trainer of begeleider verwittigt dan ook nog via de afgesproken kanalen van de ploeg (sms, Whatsapp, Facebook).

Als er net voor de training een gigantische regenvlaag passeert, kan het zijn dat er ter plekke nog wordt afgelast. Het is ook mogelijk dat de training wordt ingekort of onderbroken voor zware regen, stevige wind of onweer.


Onze sponsors